Отборите на Локомотив София и Славия ще дадат начало на

...
Отборите на Локомотив София и Славия ще дадат начало на
Коментари Харесай

Локомотив София и Славия дават старт на четвъртфиналите за Купата на България

Отборите на Локомотив София и Славия ще дадат начало на четвъртфиналите борби на шампионата за Купата на България през днешния ден. Двата отбора ще се изправят един против различен на стадиона в квартал " Надежда " от 18:30 часа.

В средата на март двата отбора още веднъж се срещнаха на стадион " Локомотив ", като " железничарите " реализираха най-малък триумф след гол на Франса, само че сами минута преди този момент попадение на " белите " бе анулирано след противоречиво решение на ВАР, което провокира остра реакция от Славия след това. Макар че и двата отбора към момента са на позиции, от които могат да нападат евроквоти през шампионата, то Купата се явява най-големият им късмет да играят в Европа през идващия сезон.

Главен арбитър на мача ще бъде Георги Кабаков с асистенти Мартин Маргаритов и Диян Вълков. За ВАР ще дава отговор Радослав Гидженов, а негов асистент ще бъде Георги Стамболджиев.

Пълна стратегия за четвъртфиналите на Купата:

Понеделник, 3 април

18:30, Локомотив София – Славия София

Вторник, 4 април

17:00, Лудогорец Разград – Спартак Варна

20:00, ЦСКА София – Черно море Варна

Сряда, 5 април

18:30 часа, Арда Кърджали – ЦСКА 1948 София

Жребият за полуфиналите на шампионата ще се тегли на 6 април от 11:00 часа. Финалът за Купата на България ще се играе на 24 май на стадион „ Васил Левски “ в София.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР