Отборите на Локомотив София и Лудогорец се изправят един срещу

...
Отборите на Локомотив София и Лудогорец се изправят един срещу
Коментари Харесай

Локо София търси изход от тежката серия срещу шампиона Лудогорец

Отборите на Локомотив София и Лудогорец се изправят един против във втори дуел от неделната стратегия на 18-ия кръг в родната efbet Лига. Срещата започва в 14:30 часа и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим конфликта минута по минута.

За състава на столичните „ железничари “ Мики Орачев и Йоргос Кацикас са осъдени, до момента в който Илия Димитров и Марио Петков са контузени и пропущат мача против първенците. Добрата вест е, че Красимир Милошев и Селсо Рапосо се завръщат в състава.

Старши треньорът на отбора Иван Колев показа след загубата от ЦСКА с 2:0, че „ да играеш против „ алените “ или разградчани е като Давид против Голиат “.

„ Червено-черните “ обаче нямат победа в шампионата от края на месец септември насам, когато беше надвит Славия. Тимът все още заема 12-ата позиция с актив от 15 точки.

От своя страна, разградчани записаха 8 победи в последните си 9 турнирни срещи и са безапелационен водач в класирането с актив от 39 точки, със седем повече от втория ЦСКА.

След успеха над „ алените “ при започване на седмицата треньорът Станислав Генчев показа, че отборът му е „ съумял да се възползва от празните пространства “.

Каули Оливейра пък се завърна измежду титулярите и това е добра вест за „ зелените “.

В словенските медии се появи информация, че наставникът на локалния отбор Мура Анте Шимунджа е измежду разновидностите за нов треньор на Лудогорец.

Извън състава на първенците обаче остават Антон Недялков, Бернард Текпетей, Жосуе Са и Вандерсон, които не престават да лекуват травми.

/ /

14:30 часа |

еfbet Лига, 18-и кръг
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР