Отборите на Ливърпул и Реал Мадрид ще се изправят един

...
Отборите на Ливърпул и Реал Мадрид ще се изправят един
Коментари Харесай

Ливърпул - Реал : Шампионската лига се завръща с повторение на финала от миналото издание

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Отборите на Ливърпул и Реал Мадрид ще се изправят един против различен довечера в дерби от осминафиналите на Шампионската лига. Двубоят на " Анфийлд " стартира в 22:00 часа българско време. Другата среща от програмата ще опълчи Айнтрахт Франкфурт и Наполи.

Двата европейски гранда се срещнаха във финала на последното издание на шампионата през предишния, като през май в Париж Кралският клуб завоюва с 1:0 и видна най-ценния европейски клубен трофей за 14-ти път в историята си. Сега двата отбора са в много друга обстановка и надалеч от формата, в която бяха през предходната пролет. Мърсисайдци се показват едва във Висшата лига и отпаднаха от двете домашни купи, само че въпреки всичко завоюва последните си два мача против Евертън и Нюкасъл, с цел да издигнат своя дух. Другата добра вест за мениджъра Юрген Клоп е и че новото попълнение Коди Гакпо вкара първите си два гола за " алените " против " карамелите " и " свраките ".

Реал Мадрид има проблеми да повтори изключителното си показване от предишния сезон, когато отборът стана първенец на Испания и Европа. Възпитаниците на Карло Анчелоти изостават с осем точки от водача в Ла Лига Барселона, само че остават измежду любимците в Шампионската лига. Анчелоти няма да може да разчита на централните халфове Тони Кроос и Орелиен Чуамени, само че носителят на Златната топка ще бъде в групата за дуела на " Анфийлд ".

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР