Отборите на Левски и Спартак Плевен излизат в пряк спор

...
Отборите на Левски и Спартак Плевен излизат в пряк спор
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Левски - Спартак Плевен

Отборите на Левски и Спартак Плевен излизат в директен спор за третото място във краткотрайното класиране в НБЛ. Срещата сред двата отбора стартира довечера от 19:00 часа в столичната зала " Триадица ". Двубоят е част от 13-ия кръг на НБЛ и ще се предава директно в ефира на Max Sport 2.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NBLBulgaria (@nbl_bulgaria)

И двата тима разполагат с равни активи преди старта на кръга - по 7-4, като плевенчани заемат третата позиция, до момента в който " сините " са на четвъртото място.

Съперниците в днешния двубой към този момент се изправиха един път през сегашния сезон, като в средата на октомври успеха отиде в ръцете на напривилия мощен старт на акцията отбор на Спартак със 77:65 в зала " Балканстрой ".

С течение на сезона обаче формата на плевенчани претърпя спад и тимът на Тодор Тодоров загуби четири от последните си пет мача, откакто започва с шест следващи победи. Левски пък бележи фрапантен напредък по отношение на представянето си първоначално и отборът на Димитър Ангелов бе в серия от седем следващи победи преди провалянето си от Рилски състезател предходната седмица.

ЛЕВСКИ - СПАРТАК ПЛЕВЕН 
НАЧАЛО: 19:00 часа 
ЗАЛА: " Триадица "  
СЪДИИ: Мартин Хорозов, Николай Цинцарски, Стефан Стефанов
СНИМКА: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР