Отборите на Левски и Черно море ще определят тази вечер

...
Отборите на Левски и Черно море ще определят тази вечер
Коментари Харесай

11-те на Левски и Черно море, трима титуляри се завръщат за сините

Отборите на Левски и Черно море ще дефинират довечера от 20,30 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " последният ни представител в евротурнирите.

Двата отбора излизат в борба за квота в Лига Европа, като за " сините " това ще е втори опит, защото пропуснаха първата опция в изгубения край за Купата на България против Славия. Загуба през днешния ден може да провокира същинска стихия на " Герена ", още повече, че през днешния ден " синият " клуб чества 104 години от основаването си и на стадиона се чакат доста почитатели.

Отборът на Черно море не отстъпва на Славия, а отпред му стои треньор като Илиан Илиев, който си потегли афектиран от Левски през 2013 година. Участие в първия кръг на Лига Европа ще донесе обезпечен бонус от 215 000 евро за участника, което също не е пренебрежим тласък.

В края на сезона и двамата треньори имат компликации с контузени състезатели. Божидар Митрев, Кали Тиам и Сержиу Буш се възвърне и се върнаха в състава. Капитанът е на вратата, а Роман Прохазка, Яблонски, Ейолфсон и Иван Горанов са бранителите. В халфовата линия работят Васил Панайотов, Жорди Гомес и Тиам, а по фланговете ще атакуват Габриел Обертан и Паулиньо. На върха на офанзивата се завръща Серджиу Буш.

Варненци дойдоха с група от 19 футболисти, като заради трави отпаднаха Витиня, Томбак, Минков, Кики и Огнянов, а Станчев е осъден. Илиан Илиев изненадващо остави Радослав Василев отвън състава, като Марек Кузма, Георги Божилов, Аристот Ндонгала и Меди Фенуш са офанзивните футболисти в схемата 4-2-3-1. Капитанът Илиев и Петър Витанов са опорните халфове пред Енчев, Димов, Хасан и Кононго. Вратар отоново е Благой Макенджиев.
ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 0:0
ЛЕВСКИ: Божидар Митрев, Роман Прохазка, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Кали Тиам, Габриел Обертан, Васил Панайотов, Жорди Гомес, Паулиньо, Сержиу Буш
ЧЕРНО МОРЕ: Благой Макенджиев, Мирослав Енчев, Даниел Димов, Илиас Хасани, Уго Кононго, Петър Витанов, Георги Илиев, Аристот Ндонгала, Меди Фенуш, Марек Кузма, Георги Божилов
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Първа лига 3 кръг, четвъртък 24 май  Левски 0:0предстои  Черно море

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР