Отборите на Леванте и Ейбар завършиха при резултата 0:0 във

...
Отборите на Леванте и Ейбар завършиха при резултата 0:0 във
Коментари Харесай

Леванте и Ейбар се занулиха в труден за гледане мач

Отборите на Леванте и Ейбар приключиха при резултата 0:0 във втори дуел от съботната стратегия на 5-тия кръг на Ла Лига. Въпреки размяната на няколко положения двата състава по този начин и не съумяха да отбележат гол, с цел да дефинират краен победител.

Двубоят беше подравнен от самото начало. В началото положения се откриха първо през Такаши Инуй от състава на Ейбар и Хосе Кампаня за Леванте. И двамата обаче бяха разколебани от положителни вратарски изяви.

В началото на второто полувреме още веднъж последваха замяна на бързи обстановки. Първо Кике уцели греда за гостуващия тим. Няма и 60 секунди по-късно Борха Майорал за Леванте се оказа в стрелкова позиция, само че шутът мина в страни от дясната греда на вратата на Ейбар.

В края на дуела Серхио Леон можеше да изведе Майорал на чиста стрелкова позиция, само че бранителите на гостите се оправиха, с цел да запазят 1 точка в своя актив.

По този метод Леванте остава на 8-мо място в класирането с актив от 8 точки. Ейбар пък заема нежеланото 19-то място с едвам 2 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР