Отборите на Лацио и Милан направиха грешни стъпки в битката

...
Отборите на Лацио и Милан направиха грешни стъпки в битката
Коментари Харесай

Лацио и Милан с изненадващи загуби, изостанаха от челото

Отборите на Лацио и Милан направиха неверни стъпки в борбата за челните места в Италия, откакто изгубиха своите мачове от 12-ия кръг на Серия А. На " Стадио Олимпико " в Рим " орлите " позволиха изненадващо проваляне от Салернитана с 1:3.
Милан стъпи изкривено в Торино
Всичко се развиваше добре за столичани, откакто Матия Дзакани даде преднина на отбора малко преди почивката, само че в 51-та минута Антонио Кандрева изравни, а по-късно Федерико Фацио и Булайе Диа донесоха триумфа на Салернитана. По този метод Лацио записа втора загуба от началото на сезона и заема четвърто място в класирането с 24 точки, осем по-малко от водача Наполи, до момента в който Салернитана се изкачи до 10-та позиция с актив от 16 точки.

В късния мач Торино победи първенеца Милан с 2:1 вкъщи. " Биковете " нанесоха своя удар в границите на две минути в края на първото полувреме, когато Кофи Джиджи и Алексей Миранчук вкараха два гола във вратата на " росонерите ". Жуниор Месиас върна един гол за гостите в 67-та минута, само че домакините опазиха преднината си до края и стигнаха до скъп триумф.

Така Милан към този момент изостават с шест точки от Наполи и с една от втория Аталанта, а Торино е на 9-то място в подреждането със 17 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР