Отборите на Кюстендил и Рилски спортист си поделиха по точка

...
Отборите на Кюстендил и Рилски спортист си поделиха по точка
Коментари Харесай

Кюстендил и Рилски спортист поделиха точките на Осогово

Отборите на Кюстендил и Рилски състезател си поделиха по точка след тъждество 1:1 на " Осогово " в мач от Югозападната Трета лига Група Б. Двубоят от 18 кръг не разочарова неутралния фен, като и двата отбора имаха своите шансове.

Кюстендил стартира с домашен напън при започване на срещата, само че вместо да поведе се озова обратно в резултата след 16 минути игра. Павел Петков изведе гостите напред с прекрасен изстрел от към 20 метра. Минути по-късно последваха искания за дузпа от страна на " Рилецо " за игра с ръка на Гроздин в наказателното поле, които не бяха почетени. Кюстендил отговори с пропуски на Марио Евтимов и Евгени Зюмбюлев, н ов последна сметка двата отбора се прибраха на отмора при 0:1.

Пре втората част Кюстендил потегли масирано в предни позиции и справедливо съумя да изравни в 54минута. Андреас загуби елементарно топката в средата на терена, тя доближи до Марио Евтимов, който навлезе в наказателното поле и стреля. Майкъл Матев съумя да избие, само че Гогов довкара за 1:1.

Момчетата на Николай Николов0 дадоха отговор с бърза контра, като опитният Радослав Василев пропусна от чиста позиция след центриране на Стефан Неделчев, а по-късно двамата си размениха функциите. Кюстендил от своя страна можеше да доближи и до цялостен поврат в края на постоянното време, когато юношата на клуба Димитър Терзийски нацели гредата с глава зад тила на Матев.

След този дуел Кюстендил е втори с 31 точки, колкото има и Костинброд, само че момчетата на Мартин Йорданов са с 3 мача допълнително. Рилски състезател остава шести, като има 21 точки в актива си. Воставащият финален кръг преди зимната пауза Кюстендил има тежко посещение на Гранит във Владая, до момента в който Рилски състезател е хазаин на Надежда (Доброславци).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР