Отборите на Кьолн и Хетафе не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Кьолн и Хетафе не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Кьолн и Хетафе не успяха да излъчат победител

Отборите на Кьолн и Хетафе не съумяха да излъчат победител в конфликта между тях от 12-тия кръг на Бундеслигата. Срещата приключи при резултат 1:1 и може би равенството бе заслужено с оглед показаното от двата тима.

Кьолн пръв поведе в резултата в 13-тата минута, когато Линтон Маина с прехвърлящ пас изведе Флориан Кайнц на добра позиция и той осъществя за 1:0.

В 35-ата минута Хофенхайм възвърне равенството. Кристоф Баумгартнер надбяга директния си надзирател отляво и от аутлинията върна към Якоб Ларсен, който засече топката във вратата за 1:1.

В 60-ата минута домакините претендираха за дузпа за игра с ръка на Озан Кабак. Положението бе прегледано с ВАР и съдията реши, че няма учредения да уточни бялата точка.

Гостите приключиха мача в понижен състав, откакто в 87-ата минута Кабак си изкара втори жълт и червен картон и прибързано пое към съблекалните.

В последна сметка срещата остана без победител и Хофенхайм заема 7-ото място с 18 точки, а Кьолн се намира на 10-ата позиция със 17 точки в актива си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР