Отборите на Краснодар и Валенсия завършиха 1:1 в среща реванш

...
Отборите на Краснодар и Валенсия завършиха 1:1 в среща реванш
Коментари Харесай

Нова късна драма с участието на Краснодар, който този път си изпати

Отборите на Краснодар и Валенсия приключиха 1:1 в среща реванш от 1/8-финалите на Лига Европа. Така испанският отбор продължава напред с общ резултат от 3:2, откакто на своя стадион преди седмица победи с 2:1. И двете попадения паднаха в края на дуела. Магомед-Шапи Сулейманов вкара за домакините в 85-ата минута, само че в третата от добавеното време те бяха попарени от Гонсало Гедеш. Интересното е, че в предишния кръг Краснодар в профил Байер Леверкузен още веднъж след късни попадения във втория мач, само че този път шансът не беше на негова страна.

Руският отбор стартира по-добре срещата, като Ари се разписа в 16-ата минута. Голът му обаче вярно не беше зачетен, защото нападателят преди този момент овладя топката с ръка. До края на полувремето двата състава не сътвориха нищо значимо, а най-интересното във втората част беше непокътнато за последните й минути. В 85-ата трибуните изригнаха след приказен гол на Сулейманов, който от границата на наказателното поле насочи удара си в далечния ъгъл на противниковата врата. В добавеното време обаче резервата Кевин Гамейро откри непокрития пред вратата Гедеш, който изравни резултата и по този начин обезпечи мястото на “прилепите” в 1/4-финалите на шампионата.
Last minute winner! Killing us soflty @gguedesoficial pic.twitter.com/TV0zWdO7iE
— Valencia CF English (@valenciacf_en) March 14, 2019 Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 14 март  Краснодар 1:1краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР