Отборите на Кишварда и Ференцварош не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Кишварда и Ференцварош не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Отменен гол на Карабельов попречи на Кишварда да победи шампиона

Отборите на Кишварда и Ференцварош не съумяха да излъчат победител в дербито на 19-ия кръг на шампионата на Унгария. Двубоят приключи при резултат 0:0, а значима роля в мача имаше българският национал Янис Карабельов.

Родният халф записа цялостни 90 минути, въпреки да получи жълт картон още в 21-вата минута. Той можеше да донесе триумфа на своя отбор, откакто прати топката в мрежата в 51-вата минута с удар отвън наказателното поле, само че след разглеждане на обстановката с ВАР, попадението не бе прието поради засада.

Така мачът остана без голове, като Кишварда записа трето следващо реми и общо пети мач без победа в шампионата. След този дуел отборът заема 3-тото място в класирането с 28 точки. Ференцварош пък продължава да води безапелационно в таблицата с актив от 45 точки и 14 повече от втория Кечкемети.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР