Отборите на Кардиф Сити и Шефийлд Уензди не успяха да

...
Отборите на Кардиф Сити и Шефийлд Уензди не успяха да
Коментари Харесай

Кардиф се спаси от загуба в края

Отборите на Кардиф Сити и Шефийлд Уензди не съумяха да се победят и приключиха при резултат 1:1 в първи дуел от 12-тия кръг на Чемпиъншип. Юлиан Бьорнер откри за гостите в 19-ата минута, Лий Томлин в 87-ата, от директен свободен удар, изравни за Кардиф.

„ Кукумявките “ откриха резултата в 19-ата минута. Капитанът Бари Банън центрира от корнер и топката бе изчистена. Тя обаче стигна още веднъж до шотландеца, който подаде на Кадим Халис, който стреля от границата на наказателното поле, а Юлиан Бьорнер хитро отклони топката над вратаря Нийл Етъридж и тя влезе в неговата мрежа.

Все отново три минути преди края на срещата Кардиф изравни. Лий Томлин стреля от директен свободен удар и не остави шансове на Камерън Доусън. Попадението можеше да бъде и анулирано, защото преди и по време на осъществяването на свободния удар Ейдън Флинт беше в засада и пречеше на видимостта на вратаря Доусън.

В добавеното време на срещата домакините можеха и да завоюват дуела, само че Доусън се хвърли и избави удар на резервата Гавин Уайт. Секунди по-късно Ейдън Флинт направи удивителен пропуск от два метра, само че въпреки всичко и флагът за засада беше вдигнат.

С тази точка Кардиф събира актив от 17 точки и е на 11-та позиция, до момента в който Шефиийлд са 6-ти с 20 точки. В идващия кръг хората на Нийл Уорнък гостуват на Милоул, а „ кукумявките “ одобряват вкъщи Стоук Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР