Отборите на Кадис и Бетис завършиха наравно 0:0 в среща

...
Отборите на Кадис и Бетис завършиха наравно 0:0 в среща
Коментари Харесай

Бетис не успя да победи слабак преди битката с Лудогорец

Отборите на Кадис и Бетис приключиха наедно 0:0 в среща от 10-ия кръг на испанското футболно състезание.

Дербито на Южна Испания мина с доста малко благоприятни условия за гол и пред двете порти и разумно резултатът не бе изменен. За Кадис това се оказа четвърто следващо тъждество в Ла Лига и с него тимът събра 7 точки, само че остава на 19-а позиция в класирането. Бетис, който идната седмица ще гостува в България на Лудогорец в мач от Лига Европа, не съумя да завоюва за трети път в последните си четири мача в шампионата, само че остава на четвърто място в класирането с 20 точки.
 Кадис - Еспаньол 2:2 в мач от Ла Лига
Кадис и Еспаньол още веднъж донесоха голово шоу на " Нуево Мирандия "

2:2 в един от неделните мачове в Ла Лига

В края на дуела Серхио Каналес от отбора на гостите получи втори жълт картон и по този начин Бетис изигра последните секунди на мача с 10 души.

В другия дуел от кръга, приключил до този миг, Валядолид победи с 4:1 Селта Виго като хазаин.

Серхио Леон вкара два гола за спечелилите, а по още един прибавиха Роке Меса и Хоакин Фернандес. За Селта тъкмо преди почивката прецизен за 1:1 бе Оскар Родригес. Гостите можеха да си тръгнат от Валядолид и с още един гол, само че в добавеното време на мача Яго Аспас пропусна дузпа.

В класирането Валядолид се изкачи на 11-о място с 11 точки, до момента в който Селта Виго е на 13-а позиция с 10 пункта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР