Отборите на и завършиха 1:1 в първия двубой от 22-ия

...
Отборите на и завършиха 1:1 в първия двубой от 22-ия
Коментари Харесай

Болоня и Беневенто не се победиха, Антов остана на скамейката

Отборите на и приключиха 1:1 в първия дуел от 22-ия кръг на Серия А, който се организира на тежкия терен на " Ренато Дал'Ара ". Българският бранител на домакините беше в групата на треньора, само че не получи минути за изява. С равенството Болоня и Беневенто останаха с еднакъв брой точки - по 24, като заемат надлежно 13-ото и 14-ото място.

Домакините стартираха стремително, като съумяха да открия резултата още преди да е изтекла първата минута, а създател на гола стана.

Минути преди края на първото полувреме японецът можеше да означи доста хубав втори гол за Болоня, само че ударът на 22-годишния футболист мина на половин метър настрана от вратата.

Второто полувреме се изигра под изобилен снеговалеж, което се отрази и на играта, като грешките се усилиха. Така се стигна до 60-ата минута, когато Беневенто стигна до изравнително попадение. След продължителна офанзива и неприятна интервенция на стража, съумя технично с пета да прати топката в мрежата. До края Болоня се опита да стигне до трите точки, като принуди Беневенто да пази резултата, само че до нов гол не се стигна.

Серия А 22 кръг, петък 12 февруари  Болоня 1:1краен резулат  Беневенто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР