Отборите на и откриха 3-ия кръг в руското първенство със

...
Отборите на и откриха 3-ия кръг в руското първенство със
Коментари Харесай

Сочи надви Рубин в голово шоу

Отборите на и откриха 3-ия кръг в съветското състезание със зрелищен дуел, в който домакините демонстрираха темперамент и се постановиха с 3:2. Тимът на губеше с 1:2 до 85-ата минута, само че с голове на и се добра до първата си победа за сезона.

Преди почивката забавните моменти не бяха доста, само че в 44-ата минута Сочи излезе напред в резултата с гол на. Словенският бранител се разписа с глава след центриране на. Рубин изравни в средата на втората част с попадение на от дузпа, отсъдена за нарушаване против.

Грузинецът направи мощен мач и в 76-ата минута след негово подаване вкара втори гол за Рубин. Гостите се прибраха да бранят задатъка си, само че позволиха цялостен поврат и останаха без победа от старта на акцията.

В 85-ата минута Нобоа вкара за 2:2 от директен свободен удар. Това беше трети гол през сезона за еквадорския деец, който не пропусна да означи във всеки от трите кръга досега.

Уступаем «Сочи» на последних минутах добавленного времени...
— «Рубин» Казань (@fcrk) Развръзката настъпи във втората минута на добавеното време, когато Нобоа центрира от статично състояние, а Миладинович изпревари вратаря на казанци и отклони топката в мрежата за крайното 3:2.

През уикенда Сочи ще гостува на новака, а Рубин ще има тежко посещение на.

Премиер Лига 3 кръг, вторник 18 август  Сочи 3:2краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР