Отборите на и не успяха да се победят в сблъсъка

...
Отборите на и не успяха да се победят в сблъсъка
Коментари Харесай

Стената на Швеция спря армадата на Испания в група E от Европейското по футбол

Отборите на и не съумяха да се победят в конфликта от група Е на , като срещата приключи при резултат 0:0. Пред лична аудитория на " Ла Картуха " в Севиля испанците преобладаваха през по-голямата част от срещата.
Най-чистото състояние за момчетата на Луис Енрике пристигна в 41-ата минута, когато Алваро Мората пропусна самичък против вратаря. Мората, Дани Олмо и появилият се като запаса Жерар Морено направиха куп пропуски и не съумяха да пратят топката в мрежата.
 Случаят с Ериксен и по какъв начин един нидерландски войник претърпя личния си смут още веднъж (ВИДЕО) Случаят с Ериксен и по какъв начин един нидерландски войник претърпя личния си смут още веднъж (ВИДЕО)
Представяте ли си мига, в който би трябвало да се изправите против най-големия си призрачен сън, да изживеете личната си болежка още веднъж, тъй като тя...
Шведите също имаха своите положения, като с пропуски се отличиха Александър Исак и Маркус Берг, само че през втората част скандинавският отбор игра очебийно отбранително и намесите на вратаря Робин Олсен и отбраната съумяха да донесат точката за скандинавците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР