Отборите на и изиграха мач за историята. Двата тима се

...
Отборите на и изиграха мач за историята. Двата тима се
Коментари Харесай

Уникално зрелище Лига Европа! 12 гола, червени картони и дузпи в един мач

Отборите на и изиграха мач за историята. Двата отбора се изправиха в конфликт от 2-ия прелиминарен кръг на Лига Европа, само че никой не можеше и дапредположе какво ще се случи. Срещата бе изпълнена с драма - общо 12 гола, 2 червени картона за сърбите, обрати в резултата, а най-после спечелилият трябваше да бъде решен след осъществяване на дузпи. Там румънците демонстрираха по-здрави нарви и се постановиха с 5:4 точни изстрела от бялата точка.

Домакините от Бачка топола небрежно всеха преднина от 2 гола след точни изстрели на Миличевич в 11-ата и Дуронич в 14-ата минута.

В 25-ата минута Коман върна един гол за гостите за 2:1.

В 44-ата минута сърбите останаха с човек по-малко на терена, откакто Понйевич бе изпъден с червен картон.

В началото на втората част ФКСБ стигна и до равнене на резултата с гол на Ман в 50-ата минута, само че насладата им бе къса и в 51-ата миунта Антонич още веднъж изведе Бачка Топола напред за 3:2.

В 63-ата минута гостите още веднъж изравниха с втори гол на Ман от дузпа.

Поредната драма в мача настъпи в добавеното време, когато за две минути паднаха нови два гола в двете порти. Първо Йон си вкара автогол и за пръв път в мача гостите излязоха напред в резултата, само че незабавно по-късно Томанович бе прецизен за 4:4 и прати срещата в продължения.

В 103-ата минута сърбите останаха с 9 индивида на терена, откакто и Силаджи бе изпъден, а в 105-ата минута Ман оформи своя хеттрик за 4:5.

В този миг изглеждаше, че везните към този момент клонят в интерес на гостите, само че играчите на Бачка Топола не се предадоха и още веднъж изравниха единствено минута по-късно посредством Тумбашевич.

Румънците продължиха да търсят успеха и в 108-ата минута Петре направи резултата 5:6. И това обаче не бе задоволително, с цел да се поздравят с успеха и в 117-ата минута Томанович вкара за 6:6.

За да бъде драмата цялостна, спечелилият трябваше да бъде избран след осъществяване на дузпи. Там гостите най-сетне пречупиха съпротивата на своя противник и с 5:4 точни удара съумяха да стигнат до успеха.

Така ФКСБ съумя да се добере до 3-ия прелиминарен кръг на Лига Европа, където ще има за противник Слован (Либерец).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР