Отборите на и играят при нулево равенство в среща от

...
Отборите на и играят при нулево равенство в среща от
Коментари Харесай

Саутхамптън 0:0 Арсенал, следете тук!

Отборите на и играят при нулево тъждество в среща от 20-ия кръг на Висшата лига. " Топчиите " ще търсят реванш за загубата от същия противник (0:1) за ФА Къп преди няколко дни. При триумф, отборът на ще изпревари " светците ", и, с цел да се настани на 8-ото място в класирането. С победа пък Саутхамптън може да излезе на 7-ата позиция, заемана от.

Арсенал навлезе в добра форма в шампионата, откакто в един миг беше покрай зоната на изпадащите. Отборът от Северен Лондон взе 13 от вероятни 15 точки в последните си 5 мача, като в най-скорошните 4 не позволи гол във вратата си.

Саутхамптън също се показва устойчиво в отбрана и резервира 4 следващи " сухи мрежи " във всички шампионати, макар че загуби поради травма главен защитник в лицето на.

По-рано през сезона двата тима се срещнаха на " " и приключиха 1:1, като откри за " светците ", а донесе точката на Арсенал.

Обамеянг обаче не играе през днешния ден. Габонският нападател отсъства по персонални аргументи и офанзивата на Арсенал се води от., и ще оказват помощ на някогашния голмайстор на, а в средата на терена стартират и.

е контузен и вместо него Артета залага на, а другите в отбраната на " топчиите " са, и. и остават на пейката, както и, който си вкара автогол на " Сейн Мери " преди три дни.

Промените в състава на Саутхамптън са три. е осъден, а лекува контузия. Двамата са сменени от и Джейк Вокинс. На вратата се завръща. В предни позиции играят и, а в средата на терена са,, и Тио Уолкот.

Арсенал не е побеждавал два пъти подред Саутхамптън като посетител във Висшата лига от 1997 година.

Не беше минала и една минута от началото на дуела, когато Лаказет се озова самичък против Маккарти, само че стражът на Саутхамптън мазета в корнер.

Премиър лийг 20 кръг, вторник 26 януари  Саутхамптън 0:03 минута  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР