Отборите на Хебър (Пазарджик) и Септември (София) се изправят един

...
Отборите на Хебър (Пазарджик) и Септември (София) се изправят един
Коментари Харесай

Ключов сблъсък между Хебър и Септември

Отборите на Хебър (Пазарджик) и Септември (София) се изправят един против различен в конфликт от 33-ия кръг на efbet Лига. Главен арбитър на срещата ще е Станислав Тодоров. 


Мачът е извънредно значим за двата състава, които са забъркани в битката за оцеляване в елита. Домакините се намират на 15-о място с актив от 23 точки, а столичани са с една позиция по-напред в таблицата и с 25 пункта.

След разделянето на групите тимът на Любослав Пенев позволи две мъчителни загуби. В първата среща отстъпи с 1:2 от Пирин (Благоевград), а по-късно бе осъден със същия резултат и от Спартак (Варна).
 Спартак (Варна) обърна Хебър на “Коритото ” и резервира очакванията си за избавление живи Спартак (Варна) обърна Хебър на “Коритото ” и резервира очакванията си за избавление живи
От друга страна новият ментор на Септември Красимир Балъков взе доста скъп триумф с 2:0 над Пирин, а провалянето пристигна от Берое в Стара Загора.
 Септември прекъсна кошмарна серия и завлече Пирин в борбата за оцеляване Септември прекъсна кошмарна серия и завлече Пирин в борбата за оцеляване
ХЕБЪР - СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ)

Вероятни сформира:



Хебър:



Септември: 



Стадион: " Георги Бенковски ", Пазарджик 
Главен арбитър: Станислав Тодоров

Начало: 18:00 часа


Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР