Отборите на Хебър 1918 (Пазарджик) и Динамо (Врание) - лидер

...
Отборите на Хебър 1918 (Пазарджик) и Динамо (Врание) - лидер
Коментари Харесай

Хебър завърши наравно със сръбски втородивизионен тим

Отборите на Хебър 1918 (Пазарджик) и Динамо (Врание) - водач във втора сръбска дивизия, приключиха 2:2 в контролна среща, която се игра в Белек, Турция. Това беше и последната контрола за 2-ия в Югозападната Трета лига от лагера в Турция. Съперникът им Динамо е безапелационен водач в класирането на втора сръбска лига и съвсем сигурен нов член на елита.

Пазарджиклии поведоха от дузпа в 7-ата минута, осъществена от Руслан Иванов, като малко преди този момент изпуснаха една добра опция за гол. В 25-ата минута поради неточност на отбраната на хебърци, съдията даде углавен удар и за Динамо Вране. Точен беше Милош Йеремич, който изравни за 1:1.

До края на първото полувреме сръбският тим на първо време профука една опция, а по-късно съумя и да поведе с 2:1, като попадението беше дело още веднъж на Йеремич. До края на мача съдията извади червен картон на Иван Иванов поради недодялан фаул, а четвърт час преди края Димитър Тошкин изравни с удар с глава. В началото на второто полувреме Тошкин пропусна и друго състояние.

Стартов състав на Хебър: Димитър Георгиев, Мартин Сечков, Мурад Ибраим, Димитър Мичков, Иван Иванов, Атанас Велев, Димитър Илиев, Руслан Иванов, Цветелин Тонев, Георги Георгиев, Матео Нието (Стефан Лачов, Николай Николаев, Андриан Краев, Кирил Георгиев, Димитър Тошкин, Ангел Лачов)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР