Отборите на Галатасарай и Барселона играят при в мач-реванш от

...
Отборите на Галатасарай и Барселона играят при в мач-реванш от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Галатасарай 1:0 Барселона, домакините шокираха каталунците

Отборите на Галатасарай и Барселона играят при в мач-реванш от 1/8-финалите на шампионата Лига Европа. Маркао откри резултата в 29-ата минута.

Всичко в конфликта ще се реши през днешния ден, откакто „ каталунците “ не съумяха да вземат какъвто и да е било задатък в първия дуел, който приключи при нулево тъждество на „ Камп Ноу “ преди седмица.

Гостите започнаха добре срещата и завоюваха ъглов удар още в първата минута, от който не последва нищо рисково.

Барса владееше повече топката в първите няколко минута, само че първата голова обстановка сътвориха домакините. В шестата минута Бафетимби Гомис беше изведен в половината на "каталунците " с дълъг пас, след което ветеранът влезе в наказателното поле, финтира Ерик Гарсия и нанесе удар, който обаче беше блокиран от Жорди Алба. "Чим-бом " опита да притисне гостите в тяхната половина, само че нови съществени рискове липсваха.

В деветата минуа Феран Торес опита удар от отдалеченост, само че много над вратата.

Минута по-късно обаче Барселона пропусна необикновен късмет да открие резултата. Френки Де Йонг беше изведен зад отбраната на Галатасарай и се озова самичък против вратаря, след което стреля по тревата, само че на сантиметри от лявата греда на Иняки Пеня.

В 13-ата минута „ лъвовете “ проведоха добра офанзива, като топката стигна до Райън Бабел отдясно в пеналтерията и по-късно стреля, само че право в ръцете на Марк-Андре тер Стеген, който улови.

В идващите минути Барселона се опита да натисне, само че без резултат.

Въпреки превъзходството на "каталунците " отборът на Галатасарай съумя да ги изненада и поведе в резултата в 28-ата минута. Александру Чикалдау центрира от ъглов удар в наказателното поле, където капитанът Маркао беше изтърван от Феран Торес и с глава бранителят нанесе удар, който попадна в десния ъгъл на Тер Стеген - 1:0.

LIVE | / 1:0 общ резултат

1:0 Маркао (к) 29'

Лига Европа, 1/8-финал, мач-реванш ( )

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР