Отборите на Фиорентина и Интер играят при резултат 0:1 в

...
Отборите на Фиорентина и Интер играят при резултат 0:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Фиорентина - Интер 0:1, Нико Гонсалес изпусна дузпа

Отборите на Фиорентина и Интер играят при резултат 0:1 в дербито на 22-ия кръг на Серия А. През първото полувреме Лаутаро Мартинес даде преднина на " нерадзурите " с гол в 14-ата минута.

Още в първата минута " виолетовите " можеха да излязат напред в резултата след неточност при изнасянето на топката от вратаря Ян Зомер. Бонавентура лиши и изведе Нзола, който обаче не съумя да означи от близко, а се оказа, че има и засада.

В 10-ата минута Лаутаро Мартинес нахлу в наказателното с топка в крайници. Той опита да залъга бранителя против себе си, след което шутира с десния крайник. Топката прелетя над вратата на домакините. Оказа се, че имало допиране и по този начин " нерадзурите " получиха корнер, от който не се възползваха по най-хубавия метод.

Две минути по-късно Нзола се измъкна от отбраната на Интер и остана очи в очи със Зомер. Анголецът напредна и съумя да преодолее стража на гостите. Попадението му обаче не бе зачетено поради засада.

В 14-ата минута Интер извърши корнер, а при него Лаутаро Мартинес се пребори за топката на близката греда и я отклони. Терачано не съумя да я избави и по този начин " нерадзурите " поведоха. Домакините имаха съществени искания за фал в офанзива на аржентинеца, който избута Паризи, с цел да стигне до центрирането първи. Такова обаче не бе отсъедно след инспекция на ВАР.

В 34-ата минута топката стигна до Бонаевнтура след осъществяване на корнер. Футболистът на Фиорентина пое на гърди, след което шутира с десния крайник. Топката отиваше под напречната греда, само че Ян Зомер съумя да я избие над вратата.

Две минути по-късно домакините поискаха дузпа след конфликт пред вратата на Зомер, само че след разглеждане с ВАР такава не бе отсъдена.

До края на полувремето нямаше други попадения и по този начин " нерадзурите " се прибраха на почиваката с задатък от един гол.

В 51-ата минута гостите се впуснаха в бърза контраофанзива. Лаутаро Мартинес продължи наляво към Михтарян, който центрира остро в наказателното, само че по този начин и не откри някой от съотборниците си.

Три минути по-късно Паризи опита шанса си от отдалеченост. Неговият шут бе ориентиран към далечния ъгъл, само че мина настрана от задачата.

В 64-ата минута Интер съумя да стигне до нов гол, откакто Арнаутович бе открит в наказателното. Нападателят пое и шутира, преодолявайки стража на " виолетовите ". Попадението обаче бе анулирано поради засада в построяването на офанзивата.

Пет минути по-късно Нзола получи с тил към вратата, той съумя да се оправи със бранител на гостите, след което стреля, само че не задоволително добре. Анголецът имаше и свободен съотборник наоколо, само че не реши да подава.

Ян Зомер излезе напред и се сблъска с Нзола в 72-ата минута. Нападателят на Фиорентина получи удар в главата, откакто се опита да отиграе центрираната топка. Тя стигна до различен негов съотборник, който стреля, само че бранител на гостите почисти от голлинията. " Виолетовите " имаха съществени искания за дузпа за влизането на Зомер, чийто ръце попаднаха рисково в главата на анголския футболист. ВАР прегледа обстановката и повика основния арбитър на монитора край тъчлинията. Реферът погледна ситуацията и отсъди дузпа за Фиорентина. Нико Гонсалес, който влезе от скамейката се нагърби с осъществяването. Аржентинецът извърши ужасяващо и по никакъв метод не затрудни вратаря на " нерадзурите ", който улови.

LIVE / 0:1

0:1 Лаутаро Мартинес 14'

Съставите на двата тима: 

Фиорентина: 1. Терачано, 22. Фараони, 28. Мартинес, 16. Раниери, 65. Паризи, 6. Мело, 32. Дънкан, 11. Иконе, 5. Бонавентура, 18. Нзола, 9. Белтран

Интер: 1. Зомер, 95. Бастони, 6. Де Врай, 28. Павар, 36. Дармиан, 16. Фратези, 21. Аслани, 22. Михтарян, 30. Аугусто, 9. Тюрам, 10. Мартинес
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР