Отборите на Етър и Славия ще открият 18-ия кръг в

...
Отборите на Етър и Славия ще открият 18-ия кръг в
Коментари Харесай

Славия преследва първа победа на “Ивайло” от 22 години

Отборите на Етър и Славия ще открият 18-ия кръг в efbet Лига през днешния ден от 16:30 часа. И двата отбора са надалеч от най-хубавата си форма и се намират във втората половина на класирането. “Виолетовите” имат една победа и 3 загуби в последните си 4 мача, а “белите” са в серия от 3 срещи без триумф, която ги извади от топ 6.

През седмицата напрежението в Етър доближи връхната си точка с багра сред помощник-треньора Тодор Колев и крилото Иван Стоянов. Колев краткотрайно беше отхвърлен от поста си, а Стоянов не попадна в групата за днешния дуел.

Добрата вест за домакините е завръщането на десния бек Здравко Илиев, който изърпя наказването си. Атаката против някогашния си отбор ще води Ивайло Димитров, а зад него ще работят Даниел Младенов, Светослав Ковачев и Румен Руменов.

За Славия в предни позиции се чака да започва Илиян Мицански. Ветеранът Дарко Тасевски ще връзва играта в средата на терена, а по крилата ще се разчита на Георги Йомов и Радослав Кирилов.

В исторически проект Славия няма победа като посетител на Етър от 22 години. За последно “белите” завоюваха на “Ивайло” с 4:3 на 22 ноември 1997 година и това е най-резултатният мач сред двата тима във Велико Търново. Сега старши треньорът Златомир Загорчич се надява тази наклонност да бъде нарушена, макар че от другта страна ще е неговият някогашен съотборник в Литекс и националния отбор Росен Кирилов.

“Чуваме се. Уважавам го и му поисквам триумф, само че не и в този мач. Сега желая да го удрям, а той дано завоюва всички останали двубои”, показа сръбският експерт.

efbet Лига - 18 кръг:

ЕТЪР - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЕТЪР (4-2-3-1): Х. Иванов; З. Илиев, Дюлгеров, И. Иванов, Хубчев; Станоев, Н. Колев; Д. Младенов, Руменов, Ковачев; И. Димитров
Старши треньор: Р. Кирилов
СЛАВИЯ (4-2-3-1): Г. Георгиев; Патев, Гамаков, Виячки, Попадийн; Карабельов, Бенгюзов; Йомов, Тасевски, Р. Кирилов; Мицански
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: “Ивайло”
НАЧАЛО: 16:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 18 кръг, петък 29 ноември  Етър 16:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР