Отборите на Дунав и Етър излизат един срещу друг в

...
Отборите на Дунав и Етър излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Дунав и Етър търсят успеха в битката на закъсалите

Отборите на Дунав и Етър излизат един против различен в борба от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата на градския стадион в Русе е в петък от 20 часа и ще бъде директно излъчена по DIEMA SPORT, а за вас ще я следим и на GONG.BG.

Двата тима имат доста проблеми в последно време и мъчно събират точки, което им отрежда място в долната половина на таблицата. Сега те ще търсят възстановяване на формата в директния конфликт между тях.

Добрата вест за Дунав Русе е, че Любомир Киров няма съществени кадрови проблеми. Извън строя остава само Росен Колев, който претърпя интервенция на менискуса.

По време на паузата бе извършена съществена регенерация на стадиона в Русе, което е и повода тимът да тренира на помощно игрище. Благой Макенджиев е в добра форма и има цели 3 сухи мрежи в последните 4 срещи на отбора.

Новините в Етър са, че топреализаторът на тима Даниел Макенджиев към този момент е възобновен, дружно с Никола Колев и Флоран Боджадж. Иван Петков ще пропусне дуела, тъй като е контузен, а Яни Пехливанов остава под въпрос за дуела.

В последния кръг Етър позволи тежко проваляне с 0:5 от Локомотив Пловдив, което е втората най-голяма загуба на отбора, откогато отборът се завърна в елита. А стартът на сезона беше толкоз мощен за "болярите "...

Ръководството изрази поддръжката си към тима, макар ужасяващия резултат и гласоподава доверие на наставника Росен Кирилов. Със сигурност обаче нова загуба, в този момент от директен съперник като Дунав, ще разклати още по-сериозно позициите му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР