Отборите на Дженоа и Рома играят при нулево равенство в

...
Отборите на Дженоа и Рома играят при нулево равенство в
Коментари Харесай

Дженоа - Рома 0:0, гледайте тук!

Отборите на Дженоа и Рома играят при нулево тъждество в среща от 14-ия кръг на Серия " А ". За " вълците " е значимо да вземат трите точки, с цел да продължат гонитбата с Интер, Наполи и Ювентус, а домакините ще се опитат да се отдалечат от рисковата зона. Българският национал в състава на генуезци Андрей Гълъбинов пропуща дуела поради травма.

Преди този мач Рома беше в серия от 5 турнирни победи и завоюва общо 12 следващи гостувания в шампионата. Миналия уикенд " джалоросите " повалиха Лацио в дербито на Рим, само че няколко дни по-късно отстъпиха на Рома в Шампионската лига.

Наставникът Еузебио Ди Франческо още веднъж не можеше да разчита на контузения холандец Рик Карсдорп, само че в групата се завърнаха Патрик Шик и Емерсон Палмиери. Стефан Ел Шаарауи и Диего Пероти се изправиха против някогашния си тим, а Един Джеко беше окуражен да постави завършек на поредицата от 6 мача, в които не съумя да се разпише.

Дженоа потегли нагоре под управлението на новия треньор Давиде Балардини. Преди седмица " грифоните " надделяха Кротоне като посетител, само че все пак към момента бяха в зоната на изпадащите. Сега почитателите се надяваха на първа победа вкъщи, откакто досега тимът записа тъждество и пет загуби в мачовете си на " Луиджи Ферарис ".

В отсъствието на Гълъбинов и Джанлука Лападула измежду титулярите се появи ветеранът Горан Пандев. До македонеца в предни позиции действаше Адел Таарабт. Титуляри за Дженоа бяха и някогашните футболисти на Рома Андреа Бертолачи и Алеандро Роси.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Серия А 14 кръг, неделя 26 ноември  Дженоа 0:01 минута  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР