Отборите на Дженоа и Интер играят при във втория сблъсък

...
Отборите на Дженоа и Интер играят при във втория сблъсък
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Дженоа - Интер, без попадения до почивката

Отборите на Дженоа и Интер играят при във втория конфликт от петъчната стратегия на 27-ия кръг в италианската Серия А.

/ /

Гостите първи погледнаха към една от двете порти и в третата минута Иван Перишич нанесе мощен удар от отдалеченост, само че вратарят Салваторе Сиригу улови.

В шестата минута гостите имаха прелестна опция да поведат. Един Джеко комбинира с Николо Барела вдясно, след което италианецът центрира към точката за дузпа, където Хакан Чалханоолу стреля, само че около лявата греда на Сиригу.

Минута по-късно и Дженоа имаше отличен късмет да открие резултата. Тогава Келвин Йебоа се пребори със Стефан де Фрай във въздуха и изведе с глава Алберт Гудмондсон в наказателното поле отдясно, след което исландецът стреля по диагонала, само че в навън.

В 28-ата минута Филипо Мелегони доста подло от отдалеченост, само че Ханданович съумя да блокира с една ръка, откакто беше тръгнал в противоположната посока. Впоследствие стражът и улови топката.

Пет минути по-късно Джеко пусна пас към Дензъл Дъмфрис, който стреля, само че се и подхлъзна и ударът му мина над вратата.

Интер натисна в търсене на гола и в 39-ата минута Чалханоолу шутира от воле, само че беше блокиран, а незабавно по-късно Перишич стреля мощно, само че в навън.

⏸️ | HALF TIME

⏱️ The first half comes to a close at the Ferraris
⚖️ It's goalless so far ✖️ 0⃣-0⃣ ⚫️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР