Отборите на Дарби Каунти и Кардиф не успяха да се

...
Отборите на Дарби Каунти и Кардиф не успяха да се
Коментари Харесай

Дарби Каунти и Кардиф поделиха точките в мач с много положения

Отборите на Дарби Каунти и Кардиф не съумяха да се победят и приключиха при резултат 1:1. Скот Малоун откри за домакините в 6-ата минута, а в 19-ата минута Робърт Глацел изравни от дузпа.

Дарби Каунти откриха още в шестата минута посредством Скот Малоун. След ужасно безредие в наказателното и много удари и рикошети Том Хъдълстоун стреля, топката бе избита от вратаря Алекс Смитис, само че след още безредие Малоун съумя да стигне до топката и от близка отдалеченост не сгреши – 1:0.

В 16-ата минута домакините претендираха за дузпа. Джо Бенет закачи Уагхорн, само че съдията подмина обстановката. На повторенията се видя контакт сред двамата и можеше умерено да се стигне до осъществяване на углавен удар.

Само три минути по-късно гостите получиха дузпа. След центриране от корнер капитанът на „ овните “ Ричард Кио дръпна с ръка Робърт Глацел и съдията уточни бялата точка. Потърпевшият застана зад топката и не сбърка, стреляйки мощно в левия ъгъл на Келе Рос, който уцели ъгъла, само че не съумя да избави.

В 48-ата минута Джак Мариот стреля мощно пред наказателното поле на гостите, само че топката срещна напречната греда.

През второто полувреме и двата тима търсеха успеха, като Уагхорн пропусна най-чистата обстановка за домакините като навърза няколко футболиста на Кардиф и излезе самичък против Смитис и стреля, само че вратарят избави. Удар с глава на Глацел пък бе избит от гол-линията от Матю Кларк.

С това тъждество Дарби събира актив от 7 точки и се намира на 18-та позиция, до момента в който Кардиф е 12-ти с 9 точки. В идващия кръг „ овните “ гостуват на Лийдс, а Кардиф приема Мидълзбро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР