Отборите на Черно море и Славия се изправят днес от

...
Отборите на Черно море и Славия се изправят днес от
Коментари Харесай

Черно море и Славия влизат в здрава битка на Тича

Отборите на Черно море и Славия се изправят през днешния ден от 17:00 часа на стадион “Тича” в дуел от 11-ия кръг на efbet Лига. Срещата ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT, а ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела онлайн.

Черно море няма триумф вкъщи от 2 август, когато надделя Ботев (Пловдив) и ще търси триумф през днешния ден, с цел да утвърди позицията си в топ 6, като в това време ще измести Славия от четвъртото място. Треньорът на Черно море Илиан Илиев има много кадрови проблеми. Извън сметките му са националния вратар Георги Георгиев и крилото Родриго Вилела. Пабло Гарсия пък е осъден.

Добрата вест е завръщането след контузия на капитана Даниел Димов. За върха на офанзивата Илиев ще разчита на украинеца Евгений Сердюк, който вкара при триумфа с 3:0 над Арда в предишния кръг. Той вкара и при триумфа над Добруджа в контрола по време на паузата, с което даде поръчка за титулярното място.

В същото време и треньорът на Славия Златомир Загорчич има да взема решение кадрови проблеми, само че е потвърдил, че може да се оправя. Двубоят с Черно море пропущат Костадин Велков и Емил Стоев, които са заболели.

Халфът Георги Вълчев е осъден и също няма да е разполагаем. Аут за дуела е и опитният Дарко Тасевски. Северномакедонецът до неотдавна лекуваше вирус, а по-късно получи и контузия. Новото попълнение Жуниор Мапуку към момента не е картотекиран и също остава отвън сметките на Заги.

Вероятни сформира:

Черно море : Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Дичев, Панайотов, Димов, Родриго, Велев, Андраде, Сердюк;

Славия: Вуцов, Керчев, Христов, Виячки, Томбак, Нгуена, Кирилов, Минчев, Макрилос, Тасев, Сораков;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР