Отборите на Ботев (Враца) и Арда завършиха 0:0 в първия

...
Отборите на Ботев (Враца) и Арда завършиха 0:0 в първия
Коментари Харесай

Ботев Враца и Арда не се победиха |

Отборите на Ботев (Враца) и Арда приключиха 0:0 в първия дуел от петия кръг на Първа лига.

Гостите от Кърджали би трябвало да са удовлетворени от точката, защото съвсем цяло полувреме те играха с човек по-малко, защото капитанът Пламен Крумов беше изпъден поради втори жълт картон. Арда продължава да няма загуба от началото на сезона.

" През първото полувреме не седяхме добре на терена, имахме съмнения в доста етапи на терена. Аз правя оценка точката като нужна, само че грозна. През втората част играхме изцяло безредно, опитвахме се да действаме самостоятелно и не се получаваше. Заиграхме, както искахме, едвам може би в последните 10-15 минути.

Ние играем против всеки един тим за победа. Мисля, че не може да разделяме тимовете на две черги. Разбира се, би трябвало да вложим нужната мисъл в играта ни, само че концепцията постоянно е била такава. Все отново обаче не трябва да забравяме какъв тим сме и да се мислим за някакъв любимец. С такова мислене не ни чака нищо положително ", разяснява треньорът на врачани Антони Здравков - Сухия.

" През първата част стояхме добре на терена. Имахме положителни офанзиви, само че тази недомислена постъпка при започване на втората част промени концепцията ни. Имахме по-късно две благоприятни условия, само че за жал не успяхме да намерим рамката. Не можем да гадаем дали при 11 против 11 щяхме да победим, само че при всички положения щяхме да имаме повече офанзиви.

Точката е действителна и заслужена, тъй като нещата се пообъркаха. С нови хора бяхме в отбрана, занапред ще работим в отбрана, начело сътворяваме обстановки. Работим и в двете етапи, продължаваме. Имаме конкуренция на всички постове ", сподели от своя страна наставникът на Арда Николай Киров - Белия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР