Отборите на Ботев (Вр) и Черно море дават старт на

...
Отборите на Ботев (Вр) и Черно море дават старт на
Коментари Харесай

Ботев и Черно море дават старт на изключително интересния последен кръг от редовния сезон на efbet Лига

Отборите на Ботев (Вр) и Черно море дават старт на последния кръг от постоянния сезон на efbet Лига. Двата отбора се нуждаят извънредно доста от успеха, с цел да реализиран своите цели преди началото на плейофната фаза.

Домакините се нуждаят от наложителна победа, с цел да запазят шансове да се измъкнат от плейофа за изпадане. Гостите обаче също идват за трите точки, които са им нужни, в случай че желаят да се доберат до място в топ 6.
 Откриха мемориална плоча в чест на основателите на Ботев (Враца)
Откриха мемориална плоча в чест на основателите на Ботев (Враца)

Днес клубът става на 100 години

Само успеха устройва врачани, с цел да запазят шансове да се доберат до заветното 10-о място, което да им подсигурява, че няма по какъв начин да изпаднат. Те първо би трябвало да завоюват през днешния ден, а по-късно да се надяват Ботев (Пловдив) да загуби от Лудогорец. Ако тези две условия бъдат изпълнени, възпитаниците на Веселин Великов ще си подсигуряват на 100% спасението.
 Ботев (Враца) на 100 години!
Ботев (Враца) на 100 години!

Честит празник!

Черно море обаче също се нуждае от победа. Успехът през днешния ден е наложителен за варненци, с цел да имат вяра да се доберат до шампионския плейоф. Ако вземат трите точки, те ще изпреварят ФК ЦСКА 1948 и Берое и ще се надяват някой от тях да направи неверна стъпка в последния си мач, с цел да го изместят от първата шестица в крайното класиране.



Домакините нямат доста кадрови проблеми преди мача, като само Гаджев е контузен и не влиза в сметките на Веселин Великов. Очаква се наставникът да заложи на Костов на вратата и пред него Зехиров, Миланов, Керчев и Николов в отбрана. Колев и Ндайе ще си партнират в средата на терена, а Златински ще работи като плеймейкър. Атанасов и Генов ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Домовчийски.
 Героят против Ботев (Пд) пропуща идващия дуел на Черно море
Героят против Ботев (Пд) пропуща идващия дуел на Черно море

Групата на " моряците " за гостуването във Враца

В Черно море проблемите не са малко. В лазарета остават Илиев, Велев, Касим и Ангелов. Вероятно Илиан Илиев ще изведе на терена Георгиев под рамката и Попов, Димов, Дробаров и Панов в защита. Гарсия и Панайотов ще са двойката опорни полузащитници, а Вилела и Гомеш ще оперират по крилата. Иса ще бъде изнесен в предни позиции, а Енрике ще работи зад тила му.

Главен арбитър на срещата е Георги Димитров, с помощници Димитър Русев и Драгомир Милев. Делегат на БФС е Пламен Николов, а работата на реферите ще следи Антон Генов.
 Черно море победи Ботев (Пд) с 1:0 в efbet Лига
Черно море се приближи на точка от Топ 6 след подобаващ триумф над Ботев (Пд)

Файсел Касми се трансформира в огромния воин за " моряците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР