Отборите на Ботев и Локомотив направиха равенство 0:0 в дербито

...
Отборите на Ботев и Локомотив направиха равенство 0:0 в дербито
Коментари Харесай

Ботев Пловдив изпусна да вземе дербито с Локомотив на Колежа

Отборите на Ботев и Локомотив направиха тъждество 0:0 в дербито на Пловдив от 16-ия кръг на Първа лига. На стадион " Христо Ботев " домакините преобладаваха през по-голямата част от дуела, само че изпуснаха няколко положителни обстановки за гол, а попадение на Антоан Бароан в 51-та минута бе анулирано след интервенция на ВАР.


Двубоят стартира с напън на " канарчетата " и още преди да е изтекла минута Уме Емануел се озова самичък против Динко Хоркаш, само че вратарят мазета удара по земя с крайник. В идващите минути капитанът на Ботев Ивелин Попов, който при започване на мача получи почетен екип за своя мач номер 600 в професионалния футбол, на два пъти изведе своите съотборници в отлични позиции, само че Антоан Бароан и Самуел Акере също не съумяха да преодолеят Хоркаш.

В 51-та минута Бароан вкара с глава на празна врата, откакто Хоркаш мазета мощен удар на Джеймс Ето " о, като страничният рефер не маркира засада, само че след интервенция на ВАР бе открито, че нападателят на Ботев е бил зад отбраната на противника и попадението бе анулирано. До края Акере и Бароан имаха нови шансове, само че по този начин и не съумяха да осъществят.


По този метод Ботев и Локомотив записаха второ тъждество между тях през сезона. Така " смърфовете " записаха шести следващ мач без победа в шампионата и заемат трето място в класирането с 32 точки, до момента в който Ботев е на 10-та позиция с актив от 19 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР