Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен играят при резултат

...
Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борусия М 3:0 Байерн Мюнхен, начало на втората част

Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен играят при резултат 3:0 в дербито от втория кръг на шампионата за Купата на Германия. Куадио Коне откри още във втората, а Рами Бенсебайни удвои в 15-ата минута. В 21-ата минута Бенсабейни направи резултата типичен след тъкмо изпълнена дузпа. Сблъсъкът на „ Борусия-Парк “ можете да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата.

В първия кръг „ жребчетата “ надделяха с минималното 1:0 отбора на Кайзерслаутерн, до момента в който „ баварците “ разрушиха с гръмкото 12:0 дилетантите от Бремер.

Домакините започнаха вихрено дуела и откриха резултата още във втората минута, когато "баварците " сбъркаха при изнасянето на топката, което разреши на Куадио Коне да отмъкне и комбинира с Бреел Емболо в наказателното поле. Получи се рикошет и топката попадна на пътя на Коне, който с компактен удар на остави шансове на Мануел Нойер за 1:0.



В деветата минута Борусия имаше късмет да удвои резултата. Йонас Хофман се измъкна от Даю Упамекано и излезе самичък против Нойер, след което стреля, само че около дсната греда на вратата на Байерн.

Само две минути по-късно "жребчетата " още веднъж бяха покрай втори гол. Йонас Хофман насочи прелестно подаване в наказателното поле, където Упамекано остана под топката, а Емболо я овладя елегантно и стреля мощно, само че Нойер избави и мазета над гредата.

Находчивите дейности на Гладбах дадоха резултат в 15-ата минута, когато те стигнаха до удвояване на резултата. След чудесна офанзива, при която Емболо изведе отдясно Хофман, а той, от своя страна, пусна прелестен пас в наказателното поле за непокрития Рами Бенсебайни, който разстреля Нойер от 12-13 метра - 2:0.



Това обаче не беше всичко за първите двадесет минути. Точно в 20-ата Люка Ернандес събори в наказателното поле Емболо и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Бенсебайни, който доста невъзмутимо излъга Нойер за 3:0.



В идващите минути темпото на игра поспадна, а Байерн погледна по-смело в предни позиции, въпреки да нямаше чисто голово състояние.

В 23-ата минута Упамекано стреля с глава, само че неопределено над вратата.

Първият прецизен удар за "бварците " пристигна в 35-ата минута, когато Серж Гнабри шсутира в наказателното поле, само че едва и в ръцете на Ян Зомер.

Лено Горецка също опитва шанса си в 41-ата минута, само че също бе неакуратен с мерника си. В последните минути на първата част Байерн натисна, само че по този начин и не успяваше да заплаши съществено вратата на домакините.

LIVE | БОРУСИЯ МЬОНХЕНГЛАДБАХ – БАЙЕРН МЮНХЕН 3:0

1:0 Куадио Коне 2'

2:0 Рами Бенсебайни 15'

3:0 Рами Бенсабайни (дузпа) 21'

Стартови сформира на двата тима:

TEAM NEWS
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР