Отборите на Берое и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в двубой

...
Отборите на Берое и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в двубой
Коментари Харесай

Берое с нулево реми срещу ЦСКА 1948 |

Отборите на Берое и ЦСКА 1948 приключиха 0:0 в дуел от втория кръг на Първа лига. Заралии обаче могат да съжаляват за изпусната победа, защото бяха по-активни през целия дуел, сътвориха повече и по-опасни обстановки пред вратата на противника, само че по този начин и не съумяха да отбележат във вратата на новака.

Така Берое записа първо тъждество пре сезона, откакто в първия кръг победиха Левски на " Герена ". За ЦСКА 1948 това е второ реми след 2:2 с ЦСКА-София на старта.

" Закономерен резултат. Берое имаха повече положения пред нашата врата след почивката. Разполагахме и с нашите моменти на контра, само че не успяхме да си осъществяваме обстановките.

Целите ни са във всеки мач да побеждаваме. Равен мач с Берое на техен терен е добър резултат. Още идната седмица ще търсим поправяне на грешките и победа. Липсваше ни последният пас, посредством който да излезем на чисто голово състояние ", разяснява треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков.

" Не ми хареса това, че не реализирахме головите обстановки. Нямахме самочувствие пред гола, само че и ни липсваше малко късмет. Преди почивката играта беше равностойна.

През второто полувреме играхме сносно. Не успяхме да осъществяваме напъните на целия тим. Имаше явни симулации. Те лежаха най-малко 10-15 минути, а продължението беше едвам 5 минути ", гневен беше наставникът на заралии Димитър Димитров - Херо.

В различен мач от кръга, игран през днешния ден, тимовете на Царско село и Монтана направиха тъждество 0:0 в София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР