Отборите на Берое и Пирин завършиха наравно 1:1 в среща

...
Отборите на Берое и Пирин завършиха наравно 1:1 в среща
Коментари Харесай

Пирин изравни на Берое дълбоко в добавеното време и остави и двата тима в битката за оцеляване в Първа лига

Отборите на Берое и Пирин приключиха наедно 1:1 в среща от предпоследния 34-и кръг на родната Първа лига, която се изигра на стадиона в Стара Загора.

Равенството значи, че и двата отбора към момента не са си подсигурили оставането в българския хайлайф и през идващия сезон, като даже съществува действителна опция да завършат с еднакъв актив от 32 точки, колкото може да събере и Хебър Пазарджик, в случай че завоюва в последния кръг вкъщи против старозагорци.

Тази вечер на стадион " Берое " домакините откриха резултата по-късно повече от половин час игра посредством 17-годишният Васил Василев.

Преднината на момчетата на Николай Киров се задържа до добавеното време на срещата, когато Гомес Сана игра с ръка в личното си наказателно поле и след обзор на обстановката с ВАР основният съдия Кристиян Колев отсъди дузпа в интерес на Пирин, а също така изгони футболистът от Гвинея-Бисаус с втори жълт картон, което провокира гнева на крайния защитник.

Зад топката застана Даниил Кондраков, който не сбърка от бялата точка и по този метод изравни резултата, носейки точката на " орлетата ".

Изравнителното попадение в 99-ата минута пък вбеси последователите на Берое, като част от тях даже нахлуха на терена, а това от своя страна докара до случай с човек от щаба на Николай Киров, който бе ударен от един от почитателите.

В последна сметка срещата завърши при резултат 1:1 и по този начин старозагорци и Пирин Благоевград ще треперят до последно за това дали ще се спасят още в края на актуалната акция или ще би трябвало да минат през баража за оцеляване.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР