Отборите на Берое и Левски завършиха наравно 0:0 в последен

...
Отборите на Берое и Левски завършиха наравно 0:0 в последен
Коментари Харесай

Берое и Левски не се победиха под Аязмото


Отборите на Берое и Левски приключиха наедно 0:0 в финален мач от програмата на 10-ия кръг в Първа лига. Двубоят на стадион “Берое ” в Стара Загора предложи доста борба и равностойна игра и закономерно приключи без победител.

Като цяло и двата отбора сътвориха по няколко голови благоприятни условия пред противниковата врата. За домакините от Берое най-чистите положения се откриха пред Мартин Камбуров, само че опитният нападател по този начин и не съумя да порази задачата. От своя страна “сините ” опитваха да застрашат Душан Перниш с удари от далечна отдалеченост. През първото полувреме стражът на заралии отрази мощен шут на Жорди Гомес, а след почивката своя мерник изпробваха Роман Прохазка и влезлият като запаса Жерсон Кабрал, само че още веднъж Перниш избави врата си.

С днешното тъждество Левски спря отрицателната серия от пет следващи загуби при визите под Аязмото. Със извоюваната точка играчите на Делио Роси останаха на четвъртата позиция с 18 точки, с една по-малко от третия Верея. Берое пък е пети със 17 пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР