Отборите на Байерн Мюнехн и Лацио играят при резултат 3:0

...
Отборите на Байерн Мюнехн и Лацио играят при резултат 3:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн - Лацио 3:0, втори гол на Кейн

Отборите на Байерн Мюнехн и Лацио играят при резултат 3:0 в осминафинален мач реванш от Шампионска лига. Хари Кейн откри за домакините в 39-ата миунта, а в продължението на първата част Томас Мюлер удвои. В 66-ата минута Хари Кейн направи резултата типичен с втория си гол в срещата. Първата среща в Рим приключи с триумф с 1:0 в интерес на „ римските орли ”. Двубоят на " Алианц Арена " започва в 22.00 часа и всичко най-интересно от нея може да следите в Gong.bg.

Двубоят на „ Алианц ” стартира двуостро, като още в 5-ата минута Гендузи стигна до първата опция в срещата. Полузащитникът на Лацио стреля, само че нямаше шанс пред гола. Още в ответната офанзива стражът на гостите трябваше да прави избавяне след удар на Лирой Сане.

Футболистите на Томас Тухел пробваха да упражнят домашен напън и значително съумяха, стигайки до няколко корнера и рискови центрирания пред вратата на Лацио. В 14-ата минута Муисала имаше страхотна опция да открие резултата с прелестен удар с десния крайник фронтално против вратата. Проведел сподели класа и мазета, предотвратявайки сигурен гол.

Сане и Горецка също пробваха шанса си, само че ударите им не сполучиха. Изстрел на Хари Кейн пък бе блокиран и не затрудни вратаря  на гостите.

Въпреки териториалното предимство на домакините, футболистите на Маурцио Сари ловко затваряха постъпите към своята врата и се опитваха да се възползват от всяка опция за контраофанзива.  

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР