Отборите на Байер Леверкузен и Клуб Брюж излизат днес в

...
Отборите на Байер Леверкузен и Клуб Брюж излизат днес в
Коментари Харесай

Байер Леверкузен излиза срещу Брюж в опит да се класира за Лига Европа

Отборите на Байер Леверкузен и Клуб Брюж излизат през днешния ден в финален мач от група B на Шампионската лига. Срещата е с начален час 19:45 и може да го гледате онлайн по Max Sport 4.

" Аспирините " са в ужасяваща форма, като имат единствено една победа в последните си девет мача във всички шампионати и тя е против последния в Бундеслигата - Шалке. Основният проблем на Байер Леверкузен е, че допуска много попадения, като е записал едвам три сухи мрежи от началото на сезона във всички съревнования. Германският тим е финален с четири точки, като му е нужна победа и неточност на Атлетико Мадрид, с цел да отиде в Лига Европа.

Срещата ще пропуснат Флориан Вирц, Карим Белараби, Сардар Азмун и Чарлес Арангис заради разнообразни травми. Пиеро Инкапие е навън поради насъбрани жълти картони, а под въпрос до последно ще бъде Керем Демирбай.

Клуб Брюж гостува в Германия, откакто към този момент се е класирал на осминафинал в Шампионската лига. Белгийският тим е първи с 10 точки, една пред втория Порто. Брюж е една от изненадати на тазгодишното издание на Шампионска лига, само че проблем при него може да е честото изкарване на червени картони, като в шампионата към този момент имат шест, а в Шампионската лига един път също е бил гонен техен състезател. 

Аут за белгийския гранд са Рууд Вормер, Клинтон Мата, Матс Ритс и Едер Баланта,тъй като са с контузии. Денис Одои, Рафаел Ониедика, Абакар Сила са с насъбрани жълти картони и ще пропуснат дуела в Германия.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР