Отборите на Бърнли и си дават спор в мач от

...
Отборите на Бърнли и си дават спор в мач от
Коментари Харесай

Висша лига НА ЖИВО: Бърнли – Манчестър Юнайтед 0:1

Отборите на Бърнли и си дават спор в мач от 24-ия кръг от британския футболен хайлайф. Срещата на „ Търф Муур “ е с начален час 22,00 и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО в .
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Срещата на " Търф Муур " стартира с по-сериозен напън в игрово отношение от гостите, а след 12 минути игра гостите откриха резултата. Точен за тях беше бранителят Рафаел Варан, който с чудесно придвижване зад тила на защитата на отбраната на Бърнли насочи топката с глава, а Поуп не съумя да реагира.

БЪРНЛИ: Поуп, Робъртс, Тарковски, Мий, Питърс, МакНийл, Браунхил, Уестууд, Корне, Родригес, Вегхорст
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Де Хеа – Далот, Варан, Магуайър, Шоу, Погба, МакТомини, Фернандеш, Санчо, Кавани, Рашфорд

ПРЕДИ МАЧА
Ман Юнайтед се придвижи до четвъртото място при триумфа с 1:0 над Уест Хем преди паузата, откакто Маркъс Рашфорд вкара победния гол в добавеното време, а гостите в тази среща са се прицелили в трети следващ триумф при аудиенция на този си противник.
„ Червените дяволи “ обаче не се радват на утвърждение измежду своите почитатели, изключително след отпадането след дузпи от Мидълзбро от ФА Къп в петък. Тимът се лута в резултатите си, а въпреки мениджърската смяна на поста, то не наподобява, че бъдещето пред клуба от северозападна Англия е „ ярко “. Или най-малко, не към този миг.
Бърнли пък е закотвен на дъното в Премиър лийг, откакто отборът направи две следващи нулеви равенства – против Арсенал и Уотфорд, само че не може да победи за повторно различен отбор през този сезон и като че ли хората на Шон Дайш са един от сигурните изпадащи от футболния хайлайф в Англия, въпреки да е рано за такива прогнози.
„ Виненочервените “ ще бъдат без Матей Видра и Йохан Берг Гудмундсон, а Ашли Барнс и Чарли Тейлър също няма да са разполагаем за Дайш.
За гостите се чака да играят Джейдън Санчо и Бруно Фернандеш, откакто двамата бяха с проблеми след Боро, а Лингард и Единсон Кавани ще се завърнат в групата за мача.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР