Отборите на Балкан (Ботевград) и Септември (Симитли) завършиха наравно 2:2

...
Отборите на Балкан (Ботевград) и Септември (Симитли) завършиха наравно 2:2
Коментари Харесай

Балкан и Септември не се победиха в мач с 4 гола и 3 червени картона

Отборите на Балкан (Ботевград) и Септември (Симитли) приключиха наедно 2:2 в последната среща от третия кръг на Югозападна Трета лига. Срещата беше изместена от събота за понеделник поради заетостта на стадиона в Ботевград. А в мача нощес имаше четири гола и червени картони. Домакините поведоха в 40-ата минута с гол на играещия си ментор Николай Христозов. А в последната минута на полувремето червен картон получи бранителят на Септември Иван Иванов. Рефер №1 у нас за предходната година Николай Йорданов сякаш прекали с картоните в мача.

През второто полувреме гостите демонстрираха радикално друго лице, макар че бяха с човек по-малко. Те изравниха в 65-ата минута посредством капитана си Анатоли Лулейски. През това време и Бачев от Балкан получи втори жълт, респективно червен картон. В 68-ата минута Септември поведе с 2:1 с гол Борислав Хазуров, който осъществя с глава.

Домакините изравниха в 78-ата минута посредством Кристиян Ковачев. Пак той малко по-късно удари греда. Две минути преди края, за удивление на всички, Николай Йорданов изгони Хазуров за закъснение при промяна. Точката беше първа за Балкан в новия сезон, а Септември e 7-мо място с 4 точки, само че и мач по-малко. Снимка: Balkanec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР