Отборите на България и Унгария се оттеглиха при равенство 1:1

...
Отборите на България и Унгария се оттеглиха при равенство 1:1
Коментари Харесай

Равенство между България и Унгария на полувремето, лъвовете с човек по-малко

Отборите на България и Унгария се отдръпнаха при тъждество 1:1 на почивката на мача от квалификациите за Евро 2024, който се организира на Националния стадион " Васил Левски ".


Тимът на Илиан Илиев, който дебютира отпред на " лъвовете ", остана с човек по-малко след втори жълт картон за бранителя Валентин Антов в 36-та минута. Малко по-късно Илия Груев получи пряк червен картон за нарушаване като финален в защита, само че след консултация с екрана край тъчлинията реферът Даниел Стефански анулира картон, защото стана ясно, че играчът на Унгария е симулирал.

Срещата стартира с напън на гостите, които имат потребност от една точка в София довечера, с цел да си обезпечат класиране за Европейското състезание идващото лято. Доминацията на унгарците даде резултат в 10-та минута, когато централният нападател Мартин Адам откри резултата с удар с глава след центриране от фал на капитана Доминик Собослай.


Българските играчи дадоха отговор добре на предизвикването и погледнаха по-смело в офанзива, а в 24-та минута ветеранът Спас Делев изравни след ужасно осъществяване с десния крайник. След изгонването на Антов унгарците още веднъж започнаха да преобладават, само че домакините се защитаваха добре.

Двубоят се играе пред празни трибуни, като от страна на БФС в ложите са вицепрезидентите Емил Костадинов и Йордан Лечков, както и техническият шеф Георги Иванов-Гонзо. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР