Отборите на България и Белгия ще се изправят в битката

...
Отборите на България и Белгия ще се изправят в битката
Коментари Харесай

Битката България – Белгия за бронза на Евроволей 2022 на живо по b1b.box

Отборите на България и Белгия ще се изправят в борбата за бронзовите медали на Европейското състезание за младежи до 20 години в Италия, а дуелът ще може да бъде следен онлайн в ефира на телевизия b1b.box. Срещата ще бъде по-късно през днешния ден (неделя) от 18:30 часа българско време.

„ Лъвовете “ не съумяха да се оправят с домакина Италия на полуфинала, макар че завоюваха първия гейм с 25:23. След това обаче „ адзурите “ взеха поредни оставащите три гейм с 25:17, 25:18 и 25:20, с цел да оформят крайното 3:1 в тяхна изгода. 
 България U20 ще играе за бронза на Евроволей 2022 България U20 ще играе за бронза на Евроволей 2022
Така те ще срещнат отборът на Полша в разногласието за златните медали. Това ще бъде самобитен реванш на поляците, откакто точно Италия победи отборът на Полша във финала на Световното състезание за мъже по-рано този месец, който се игра в Катовице (Полша). Двата отбора се срещнаха и в груповата фаза, където успеха с 3:0 сграбчи Италия. Полша стигна до финала след безапелационна победа с 3:0 над Белгия.
 България излиза против Белгия в спор за бронзовите медали от Европейското по волейбол за мъже под 20 години България излиза против Белгия в спор за бронзовите медали от Европейското по волейбол за мъже под 20 години
Отборите на България и Белгия също играха между тях в груповата фаза, като тогава триумфът с 3:0 бе за „ алените дяволи “. Те завоюваха обособените елементи със надлежно 25:17, 25:19 и 25:22, като това е единственото проваляне за водения от Мартин Стоев отбор от началото на Европейското състезание.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР