Отборите на Астън Вила и Уест Хам не успяха да

...
Отборите на Астън Вила и Уест Хам не успяха да
Коментари Харесай

Без победител в битката между Астън Вила и Уест Хам

Отборите на Астън Вила и Уест Хам не съумяха да излъчат победител в последния мач от 5-ия кръг на Премиър лийг. Двубоят на “Вила Парк” в Бирмингам приключи при резултат 0:0. Домакиниет могат повече да съжаляват, че не стигнаха до триумфа, откакто имаха повече положения пред вратата на противника, а в края играха и с човек повече, откакто Артур Масуаку получи червен картон 67-ата минута.

Домакините бяха по-активни през първата част. В 14-ата минута Уесли стреля с глава от добра позииця, само че ударът му бе неакуратен. След това в 34-ата минута Джон Макгин насочи бомбен шут и Лукаш Фабиански трябваше да демонстрира прелестен инстикт, с цел да опази вратата си.

И през втората част бирмингамци продължиха да търсят гола. В 52-ата минута още веднъж Макгин обстрелва вратата, само че този път изстрелът му мина настрана.

В 67-ата минута Майк Дийн извади червен картон на Масуаку за едно закъсняло посегателство в краката на противник.

Астън Вила обаче не съумя да се възползва от численото си преимущество. Всъщност Уест Хам изглеждаше много по-добре с 10 души на терена и провежда няколко забавни офанзиви, въпреки и без резултат.

В заключителните минути Майк Дийн подмина две обстановки в двете наказателни полета, в които всеки от противниците искаше да получи дузпа, само че такава не бе отъсдена. Повторенията демонстрираха, че съдията е взел вярно решение и в двата случая.

В последна сметка двата отбора не излъчиха победител и след този мач Астън Вила излезе на 17-ото място в табицата с 4 точки. Уест Хам пък се намира на 8-ата позиция с 8 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 5 кръг, понеделник 16 септември  Астън Вила 0:0краен резулат  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР