Отборите на Арда и Локомотив София не успяха да се

...
Отборите на Арда и Локомотив София не успяха да се
Коментари Харесай

Солиден Локо София открадна пункт в Кърджали

Отборите на Арда и Локомотив София не съумяха да се победят, завършвайки при резултат 1:1 в борба от шестия кръг на родната efbet Лига. В 52-та минута Арда откри, откакто Катсикас си означи безразсъден автогол. В 80-та минута Октавио съумя да шокира своите домакини за 1:1.

В началните минути Арда стартира по-активно, а домакините сътвориха и първото състояние в срещата в 9-та минута. След удар на Спас Делев от директен свободен удар се получи рикошет, а в последна сметка се наложи на Александър Любенов да плонжира и да избавя.

Десет минути по-късно пристигна огромен пропуск за домакините. След превъзходен извеждащ пас зад тила на отбраната на Локомотив София, Делев съумя да се отскубне, само че ударът му беше спасн по страховит метод от Александър Любенов.

Последваха удари на Милен Желев и Жуниньо след ъглови удари, само че обстановките не бяха прекомерно доста пред вратата на софийските посетители.

Седем минути след рестарта на полувремето обаче кърджалийци съумяха да открият. След страховит извеждащ пас към Иван Коконов крилото центрира, а бранителят Георгиос Катсикас имаше нещастието да си означи безразсъден автогол за 1:0.



В 59-та минута можеше да забележим нещо в действителност красиво. Минути след влизането си на терена Тонислав Йорданов опита шанса си от 50 метра, с цел да трансферира Александър Любенов, само че топката мина напълно близо около задачата.

В 79-та минута Арда беше на косъм от втория гол. Тонислав Йорданов получи топката и след елегантно превръщане той съумя да затрудни оптимално Александър Любенов, само че някогашният вратар на Левски не трепна.

Само минута по-късно обаче гостите шокираха домакинските почитатели. След ужасно центриране на Селсо Рапосо Октавио се извиси най-високо и разстреля Иван Караджов за 1:1.



В идващите минути Арда натисна, само че по този начин и не съумя да откри гола. Две минути преди края на срещата Румен Руменов опитва за следващ път реакциите на Алексадър Любенов, само че стражът се оправи на равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР