Отборите на Англия и Франция играят при 0:1 в четвъртфинален

...
Отборите на Англия и Франция играят при 0:1 в четвъртфинален
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Англия - Франция 0:1, Чуамени наказа трите лъва

Отборите на Англия и Франция играят при 0:1 в четвъртфинален дуел от Мондиал 2022. Орелиен Чуамени откри в 17-ата минута с прекрасен удар.

Мегасблъсъкът сред „ трите лъва ” и „ петлите ” стартира в 21:00 часа и може да го наблюдавате НА ЖИВО с КАРТИНА в Gong.bg -. За inbet Играч на мача може да гласувате!

Двубоят на стадион „ Ал Бейт ”е управителен от Уилтон Сампайо.

В първите минути нямаше изявено предимство за някой от двата отбора. Шоу центрира от свободен удар, само че Упамекано се намеси добре и почисти с глава. Опасна контра на " сините " пък приключи с хубаво центриране на Мбапе, само че в пеналта неговите съотборници не бяха на положителни позиции. Франция нанесе първия прецизен изстрел - Дембеле центрира рисково от десния фланг и съумя да откри Жиру, само че изстрелът на нападателя попадна тъкмо в Пикфорд.

В 17-ата минута Мбапе разви добра офанзива на Франция през центъра, която стигна до десния фланг. От там Гризман върна топката към дъгата за Чуамени, а халфът на Реал Мадрид с отмерен удар в долния десен ъгъл на Пикфорд откри.

LIVE / Англия - Франция 0:1

0:1 Орелиен Чуамени 17`

 

Англия:  Джордан Пикфорд, Кайл Уокър, Хари Магуайър, Джон Стоунс, Люк Шоу, Джордан Хендерсън, Деклан Райс, Джуд Белингам, Букайо Сака, Хари Кейн, Фил Фодън

Селекционер: Гарет Саутгейт

Your to face France!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР