Отборите на Ал Уехда и Ал Насър играят при резултат

...
Отборите на Ал Уехда и Ал Насър играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ал Уехда - Ал Насър 0:3, хеттрик на Роналдо

Отборите на Ал Уехда и Ал Насър играят при резултат 0:3  в мач от Саудитската професионална лига. Кристиано Роналдо изведе напред отбора си в 21-ата минута. Португалецът удвои преднината на Ал Насър в 40-ата минута. 

Кристиано Роналдо оформи хеттрика си с дузпа в 53-ата минута на дуела.

Ал Уехда стартира мощно срещата, като още в 3-ата минута домакините нападнаха чудесно отдясно. След това последва остро центриране в наказателното на Ал Насър, само че бранителите внимаваха и почистиха топката.

В 8-ата минута пък Кристиано Роналдо подхвана офанзива за отбора си, като подаде на Гариб, който опита изстрел от сериозна отдалеченост. Топката мина настрана от вратата. Минута преди този момент пък португалецът се разгневи на съотборниците си, откакто се освободи на отлична позиция, показвайки скоростта си, само че последвалият пас към него бе прекомерно дълъг. 

Ал Насър опита с центриране отляво в 10-ата минута, само че там нямаше футболист в жълто и синьо, който да стигне първи до топката. 

Кристиано Роналдо имаше късмет да извърши директен свободен удар в 16-ата минута. Изстрелът на португалеца обаче срещна стената, а по-късно мина и до десния непряк дирек на вратата. 

В 19-ата минуда Херсон Родригес от състава на Ал Уехда получи топката в наказателното поле, след което съумя да се обърне и да стреля през бранителят. Ударът на нападателя обаче срещна гредата и излезе. 

Само две минути по-късно Ал Насър отговори по най-хубавият вероятен метод. Гариб изведе Роналдо след двойно сред двамата, а португалецът съумя да преодолее стржа с удар по земя. 

⚽️ || GOOOOOAAAAL!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР