Отбори студенти от близо 60 държави стартираха вълнуващо европейско пътешествие,

...
Отбори студенти от близо 60 държави стартираха вълнуващо европейско пътешествие,
Коментари Харесай

Huawei оборудва студентски отбори с телефони P Smart за едно незабравимо пътуване с “Red Bull Can You Make It?”

Отбори студенти от близо 60 страни стартираха вълнуващо европейско странствуване, оборудвани единствено с кенчета Red Bull като валута и смарт телефони Huawei P Smart, с които да документират приключенията си и да вдъхновят своите почитатели

Да усетиш тръпката на предизвикването, да се прославиш в обществения си кръг, да усетиш свободата без граници - да се отправиш на епично странствуване. Кой няма тази фантазия на границата на порастването? В рамките на самодейността „ Red Bull Can You Make It? ", Huawei работи с производителя на едноименната напитка, с цел да даде опция на стотици студенти от целия свят да вземат участие в това съревнование. Слоганът на Huawei - " Make it possible ", се среща с този на самодейността на Red Bull - " Can you make it "?

Над 200 тима, представящи университети от целия свят, започнаха седмичното си пътешестване в Европа от пет изходни точки: Будапеща, Мадрид, Манчестър, Рим и Стокхолм. Всеки тим пътува без пари, банкови карти и телефони в подмяна на кенчета с Red Bull, които да употребяват като единствена валута, и смарт телефон Huawei P Smart, с конфигурирано приложение за самото пътешестване. Младите хора са оставени сами да се грижат за себе си, разчитайки на добротата на непознати, както и на личното си духовитост, сексапил и възприятие за премеждие.

" Издръжливостта, смелостта и творчеството на участниците е нещо, за което се грижим и което култивираме в Huawei, с цел да откриваме нови пътища и да се стремим към върхови достижения. Ето за какво се радваме, че имаме тази опция да подкрепим екипите в техните старания и да тестваме нашите устройства в в действителност предизвикателни условия " - разяснява Дарина Иванова, маркетинг шеф на отдел " Потребителски устройства " за Huawei България и Македония.

Напредвайки с пътуването си към финалната локация в Амстердам, участниците посещават разнообразни Checkpoint пунктове в Европа и извършват разнородни странни провокации като да вземем за пример по какъв начин да се снабдят с скотски костюми, да бъдат поканени на сватбено празненство, да прекарат една нощ в палат или да снимат видео/снимка на тима си, в това число занимателна оптична заблуда. И най-после, и може би най-важното е, че те употребяват смарт телефоните на Huawei, с цел да споделят своите преживявания в обществените мрежи.

Отборът, който успее да извади максимума от опциите на Huawei P Smart - без значение дали приказваме за фотография или нещо друго, може да наклони везните в своя изгода при установяване на крайния резултат от надпреварата. Това е по този начин, тъй като не става дума единствено за тима, стигнал първи до финалната дестинация, а за приключението по пътя и за този тим, който може да се възползва оптимално от него. Отборите, които записват приключенията си по най-привлекателен, най-забавен и самоуверен метод, с цел да очароват и привлекат вниманието на почитателите си, ще побеждават най-после.

Посетете www.redbullcanyoumakeit.com, с цел да следите най-новото наличие към събитието, уловено от тимовете с Huawei P Smart.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР