Отборът Спартак (Варна) ще направи първата си тренировка за новия

...
Отборът Спартак (Варна) ще направи първата си тренировка за новия
Коментари Харесай

Спартак започва подготовка за новия сезон на 6 юни

Отборът " Спартак " (Варна) ще направи първата си подготовка за новия сезон в Efbet лига от 19:18 ч. на 6 юни, научи Moreto.net.

Ето какво написаха от клуба:

Уважаеми спартаклии,

След невероятния триумф, който тимът реализира, може би имахме потребност от няколко седмици, с цел да осъзнаем какво тъкмо се е случило и да се насладим на страстите.

Времето обаче непреклонно тече и присъединяване в Efbet лига все по-отчетливо се трансформира от сбъдната фантазия в голямо предизвикателство.

Все по- ясно става, че то ще изисква големи старания и пределна централизация от всички, свързани с клуба - управлението, треньорите, футболистите и, несъмнено, превъзходните почитатели на безсмъртния СПАРТАК.

Наясно сме, че в съзнанието на почитателите прелестната страст от постигнатата цел от ден на ден отстъпва място на голям брой въпроси, свързани с организация, подготовка и селекция за новия сезон. И на тези въпроси ще бъде отговорено напълно скоро.

Заповядайте на стадиона на 06.06.,понеделник, в 19:18 часа на първата подготовка, на която старши треньорът Васил Петров ще изведе отбора.

Ще имаме опция да благодарим на футболистите, постигнали фантастичния триумф, както и да приветстваме новите попълнения в тима.

И най-важното - ще покажем за следващ път, че във всичко сме дружно - по този начин, както постоянно сме били!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР