Отборът ще стартира лагера си за предстоящите квалификации на 1-ви

...
Отборът ще стартира лагера си за предстоящите квалификации на 1-ви
Коментари Харесай

Хубчев викна Спас Делев за мача с Франция

Отборът ще започва лагера си за идните квалификации на 1-ви октомври.

Списък на футболистите състезаващи се в задгранични клубове, извикани в националния тим за международните квалификации против Франция и Люксембург: 

Пламен Илиев (Астра Гюргево, Румъния), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Петър Занев (Амкар, Русия), Васил Божиков (Слован Бр, Словакия), Георги Костадинов (Макаби Хайфа, Израел), Симеон Славчев (Лехия Гданск, Полша), Ивайло Чочев (Палермо, Италия), Александър Тонев (Кротоне, Италия), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия), Спас Делев (Погон Шчечин, Полша), Божидар Краев (Мидюланд, Дания), Андрей Гълъбинов (Дженоа, Италия). 

Прави усещане завръщането на възобновения от травма Спас Делев, който се подвизава в полското състезание. Александър Тонев също е в групата, само че той беше и в тази за мачовете с Швеция и Холандия само че отпадна в последния миг поради контузия на бедрото.

Имената на футболистите състезаващи се в българското състезание ще бъдат оповестени в допълнение. Gol.bg напомня, че Ивелин Попов и Ивайло Чочев са осъдени за насъбрани жълти картони за семейството на Франция, пише gol.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР