Отборът Рен изненада Лион и го победи с 2:0 като

...
Отборът Рен изненада Лион и го победи с 2:0 като
Коментари Харесай

Бен Арфа напомни за себе си с прецизен гол и Рен удари Лион като гост

Отборът Рен изненада Лион и го победи с 2:0 като посетител в мач от междинния 16-и кръг на Лига 1. Бретанците се съвзеха по най-хубавия метод след тежката загуба с 1:4 като хазаин от Страсбург, което коства и поста на към този момент някогашния старши треньор Сабри Ламуши. Новият ментор Жюлиен Стефан пък стартира по отличен метод кариерата си отпред на отбора.

Рен нанесе удара си в границите на две минути в края на първото полувреме. Хатем Бен Арфа откри с превъзходен и извънредно акуратен отдалечен удар, откакто първо се бе освободил от няколко бранителя, а по-късно Жордан Сиебатчо удвои, откакто засече пас по земя на Исмаила Сар.

През втората част Лион наложи напън, който обаче не бе материализиран по никакъв метод. Набил Фекир и Усем Ауар бе най-близо до понижаване на резултата, само че по този начин и не се стигна до гол.

По този метод Лион отстъпи втората си позиция в класирането и към този момент е четвърти. “Хлапетата” са с 28 точки. Рен пък се съвзе след три следващи мача без победа и към този момент е 13-и с 20 точки.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Лига 1 16 кръг, сряда 5 декември  Лион 0:2краен резулат  Рен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР