Отборът по стрелба на СК „Спартак" /Враца/ при ОД на

...
Отборът по стрелба на СК „Спартак" /Враца/ при ОД на
Коментари Харесай

Стрелците на Спартак /Враца/ се представиха успешно на турнир в Перник

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак " /Враца/ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Враца взе присъединяване в шестия следващ Републикански шампионат по пукотевица с револвер „ КРАКРА – ПЕРНИК “, който се организира от 19 до 20 октомври в Перник. Турнирът се организира в чест на празника на града „ Свети Иван Рилски “ и беше открит от кмета на града доктор Вяра Церовска. В конкуренцията взеха присъединяване 17 тима и общо 92 състезатели.
Мъжкият тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов влязоха в почетното класиране, нареждайки се на трето място. В комплексното класиране Семеен кодекс „ Спартак " /Враца/ завоюва второ място, а победител е тима на Столична дирекция на вътрешните работи. В самостоятелната конкуренция най положителния ни стрелец при дамите - Катя Василева безапелационно завоюва медала за първо място. Ивайло Флоров е пети при мъжете а Николай Милушев девети.
Следващото съревнование, на което Стрелците на Семеен кодекс „ Спартак " /Враца/ са и уредници е обичайния локален шампионат по пукотевица с револвер по случай 08 ноември – Празника на Българската Полиция. Турнира ще се организира на 10 ноември в стрелбището при УТК „ Дъбника “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР